column

Mindfulness,   juist nu!

Mindfulness, juist nu!

01-05-2020

In deze tijd van beperking van vrijheid door het coronavirus wensen we elkaar toe: Blijf gezond! Dat betekent vooral: zorg dat je niet besmet raakt met het virus. We doen dat door zoveel mogelijk binnen te blijven en afstand tot elkaar te houden wanneer we elkaar buitenshuis ontmoeten.

Wil je meer weten, heb je behoefte aan ondersteuning? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Het is mogelijk online sessies af te spreken.

Maar hoe zorg je dat niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel fit blijft? Hoe zorg je goed voor jezelf en voor elkaar zonder te veel in zorgen en stress terecht te komen? Kun je daar invloed op uitoefenen, keuzes in maken? Mindfulness kan je helpen om in deze onzekere en mogelijk spannende tijd bewuste keuzes te maken in goede zorg voor jezelf en je omgeving. Wat heb je nu nodig om zo gezond mogelijk te blijven? Mindfulness leert je bewuste keuzes te maken in plaats van je te laten leiden door wat je geneigd bent te doen maar wat stress oplevert.

Zo kan deze crisis ook positieve ontwikkelingen teweegbrengen en je helder maken wat je anders kunt doen.

Mijn naam is Martha Pastink. In 2017 ben ik gestart met de MindfulnessPraktijk Zutphen. Mijn werkervaring ligt in de Jeugdhulpverlening en in de GGZ en heeft altijd in het teken gestaan van werken met gezinnen en families. Daarnaast ben ik in 2009 gestart met het geven van mindfulness. De combinatie van relaties en mindfulness vind je ook terug in mijn praktijk. Op beide gebieden ben ik gekwalificeerd en ervaren. Ik ben oprecht geïnteresseerd, enthousiast, betrokken en ook nuchter en praktisch.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Mindfulnesspraktijk Zutphen Rozengracht 24, Zutphen 06-19354689 www.mindfulnesspraktijk-zutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).