column

Live light, travel light, spread the light, be the light

Live light, travel light, spread the light, be the light

01-06-2020

Dat is één van mijn favoriete spreuken die op de labeltjes van de Yogi-thee staan. Leef licht! Dat is nogal een opgave, zeker in deze tijd. De zwaarte is alom vertegenwoordigd en wordt met bakken over ons heen gestort.

Leef licht! Dat is: zonder verleden en zonder toekomst. Dat is: beseffen dat jij alles bent wat was, wat is en wat ooit zal zijn. Het is een oproep om elke dag weer te beginnen met het uitspreken van de intentie om een vreugdevolle dag te ervaren. De ene dag betekent dat erop uit trekken, de andere dag is het lekker hard alle twintig to-do-dingen van je lijstje afwerken, weer een andere dag heb je een ‘hang-dag’ en doe je lekker niks.

Het hangt van de dagenergie af wat je die dag het leukste vindt om te doen. Die kun je ‘s ochtends al voelen. Leef op de stroom van de dag en leef licht.

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Spankerenseweg 16, Leuvenheim 06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).