column

Terug- en vooruitblik

Terug- en vooruitblik

01-08-2020

Net als velen met ons kijken wij terug op de afgelopen periode: wat was er goed aan, wat vonden we minder leuk? Zaten we dankzij de crisis juist in een ratrace, of konden we er uitstappen? Hebben we bewustere keuzes gemaakt?

Wij kwamen tot rust en werden ons weer bewust van de heilzame werking van de natuur. Wij maakten de keuze om heel goed voor onszelf te zorgen. Voor de één betekende dat ervoor zorgen dat er elke dag een leuke ontmoeting met iemand op het programma stond. Voor de ander betekende het de rust en wijsheid opzoeken van de natuur, om alle zorgen en stress achter zich te kunnen laten.

Wij hebben de tijd bovendien benut om ons bewustzijn te richten op ‘Bewust Achterhoek’. We hebben het idee dat we steeds meer toe gaan naar nieuwe vormen van ondernemen: bewust bezig met hoofd, hart en handen; duurzaam wat betreft natuurlijke hulpbronnen; aandacht voor de totale mens en de natuur; terug naar biologisch en kleinschalig. Kortom: ondernemen vanuit bewustzijn voor alles wat leeft, groeit en bloeit.

In heel Nederland ontstaan netwerken van bewuste ondernemers. Bewust Achterhoek is daar één van. Wij wisten het al, maar hebben weer opnieuw ontdekt hoe prachtig de Achterhoek is. Wij zijn enorm dankbaar voor de rijkdom van de plek waar we wonen.

Onze liefde voor de Achterhoek vertaalt zich ook naar de activiteiten die we vanuit Bewust Achterhoek ondernemen. Regelmatig komen we bij elkaar, in steeds wisselende samenstellingen. Ondernemers krijgen een podium, plaatsen hun activiteiten op de agenda, doen mee met (intervisie)- bijeenkomsten.

We hebben nog veel plannen met dit netwerk: meer diversiteit, een ‘geluksroute’, een Bewust Achterhoek-deal om meer zichtbaarheid voor onze aanbieders te creëren, noem maar op. Binnenkort wordt het ook mogelijk om lid te worden zonder ondernemer te zijn, zodat iedereen kan profiteren van de acties.

Ben je geïnteresseerd? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Ben je ondernemer en lijkt dit een netwerk dat bij jou past? Bezoek dan een netwerkcafé of neem contact op. Je vindt ons op www.bewustachterhoek.nl

Spankerenseweg 16 Leuvenheim Flow: 06-53170345 | www.flow-denken.nl | Kernkracht 10: 06-53579131 | www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).