column

VEERKRACHT

VEERKRACHT

01-09-2020

Het is alweer september. Vorig jaar in september kwam mijn zoon, die al jarenlang in China woont, ‘even’ thuis. Inmiddels zit hij nog steeds ´thuis´, en is hij alles in China kwijt: zijn Chinese vriendin, die deze keer ‘toevallig’ niet meekwam naar Nederland, zijn baan, visum, huis, spullen, vrienden, voetbalclub….

Heb je behoefte aan een goed gesprek, mail mij dan op t.veenstra@kernkracht10.nl

Ik vind het verbazingwekkend hoe hij zijn leven hier op de rit gekregen heeft, met ups en downs en een zéér lange-afstandsrelatie. Hij heeft voortdurend alles in een groter perspectief gezien, en ‘weet’ dat deze periode in zijn leven van grote betekenis is voor zijn toekomst. Hetzelfde geldt voor zijn vriendin, die in China haar eigen zaken op orde heeft gekregen. Ik kan alleen maar vol bewondering toekijken hoe ze dit aanpakken! Én de hoop houden dat ze elkaar binnenkort weer zullen zien.

Er wordt op dit moment van veel mensen een grote veerkracht gevraagd. Ik hoop dat iedereen de moed vindt om het grotere verband te zien. Wellicht is het virus niet het probleem, maar de oplossing.

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Spankerenseweg 16, Leuvenheim 06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).