column

Houding en bewegingsspecialisten

Houding en bewegingsspecialisten

01-09-2020

We zitten, staan, lopen, bukken, tillen en sporten... het zijn dagelijkse activiteiten waar we eigenlijk nooit bij nadenken. Juist die houdingen en bewegingen vormen een groot onderdeel van de dag, maar in ons drukke dagelijks bestaan staan we er vaak niet bij stil. Pas wanneer bewegen lastig is of pijn doet, zijn we ons meer bewust van ons lichaam.

Doe de gratis houdingscheck op onze website: www.bewegendwijzer.nl

Maar wat dan? En hoe er dan mee aan de slag?

Wij van Bewegendwijzer zijn gespecialiseerd in het analyseren van dagelijkse houding en bewegingen. Wanneer je je met een vraag bij ons aanmeldt, gaan we samen met jou aan het werk om je houdings- en bewegingsgewoonten te verbeteren. Het resultaat is dat je weer pijnvrij, soepeler en met meer plezier kunt bewegen. Dit heeft een positief effect op je algemene conditie, werk, sporten en sociale activiteiten.

Word je eigen beweegcoach!

We leren je je eigen beweegcoach te worden, zodat je in toekomstige situaties zelf weet wat je moet doen om zo optimaal mogelijk en pijnvrij te bewegen. Je krijgt zo zelf de regie weer in handen! Je bent Bewegend-Wijzer geworden...

Rozengracht 22, Zutphen | 0575 - 514663 info@bewegendwijzer.nl | www.bewegendwijzer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).