Adverteren werkt!

column

Eigen Waarde

Eigen Waarde

01-10-2020

We hebben het vaak over eigenwaarde, maar wat houdt dat in? Wat is de waarde die je aan jou zelf toekent? Ofwel: jouw eigen waarde? Cijfer je jezelf weg, ben je vaak aan het pleasen en neem je geen ruimte in? Of doe je het tegenovergestelde: overschreeuw je jezelf?

Het komt allemaal voort uit oude overtuigingen, paradigma’s, ofwel jouw beeld van de wereld zoals je die in het verleden opgedaan en bepaald hebt. Dat bepaalt nu nog jouw gevoel van eigenwaarde. Als je een bedrijf of praktijk hebt, is het belangrijk om te staan voor de waarde die jij levert. En jouw overtuigingen van bijvoorbeeld dat je altijd ‘hard moet werken’, dat ‘werken niet leuk is’, dat je ‘als je voor een dubbeltje geboren wordt toch nooit een kwartje wordt’, dat je ‘het niet waard bent’ helpen daar niet heel erg bij. Klanten waarderen nou eenmaal de persoon die zichzelf waardeert.

Wat zou jij waard zijn zonder de overtuigingen van vroeger of de meningen van je omgeving? Laat het tijd worden voor je eigen verhaal! Voor een inspirerend gesprek met mij kun je mailen naar athilde@flow-denken.nl Athilde Whyte Mentor naar FLOW

Athilde Whyte van Flow helpt je om jouw leven echt ‘inhoud’ te geven. Je staat op een kruispunt in je leven en wilt nu de juiste afslag nemen. Als goudeerlijke spiegel laat zij als mentor al jouw talenten en potentie tot volle transformatie komen.

Spankerenseweg 16 Leuvenheim 06-53170345 www.flow-denken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).