Adverteren werkt!

column

GewoonLise, studio voor adem-, stem- en lichaamswerk!

GewoonLise, studio voor adem-, stem- en lichaamswerk!

01-10-2020

Na drie jaar gaat GewoonLise een nieuwe weg in. Iets wat ik al een tijd voel aankomen en doodeng vind. Maar groei vind je alleen buiten de comfortzone toch? En ik wil beoefenen wat ik predik.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn website www.gewoonlise.nl

Dus dat betekent dat ik me niet meer wil profileren als alleen adem-of stemcoach of logopedist. Dat zijn jassen die niet comfortabel genoeg meer zitten, daar ben ik uitgegroeid. En eerlijk gezegd, is er geen jas of naam die me wel past, ik wil GEWOON mijn ding doen… en dat is: mij focussen op de algehele lichamelijke en geestelijke expressie van een persoon en een gezonde expressie kan pas gebeuren na grondige introspectie.

GewoonLise wordt een studio voor levensexpressie waar ademwerk, stemwerk, dans en yoga gecombineerd mensen gaat helpen naar heling in mobiliteit en vitaliteit.

Mijn logo koos ik drie jaar terug vanwege het feit dat ik een hart en stembanden in het teken zag. Het staat symbool voor waarheid / truth. Je eigen waarheid leren voelen in stilte, leren luisteren naar je hart en daar stem en lichaam aan geven. Dát is wat ik doe en waar ik voor sta.

Mijn naam GewoonLise hou ik, omdat dit Gewoon bij mij past.

Ik wil de wereld daarmee zeggen dat ze GewoonGenoeg is, dat jij GewoonGenoeg bent en daarmee GewoonJij mag zijn.

GewoonLise is een plek waar ik jou door middel van adem, stem en beweging in contact breng met je essentie, ware zijn en jouw KRACHT! Vanaf 1 januari worden er geen logopedische intakes meer gedaan.

Sinds 1 september 2020 zijn de coachingstarieven veranderd.

Lise Robberegt werkt sinds 2015 als logopedist en heeft in haar vak een eigen zienswijze ontwikkeld. Met logopedie als basis richt ze zich op de rol van stem- en ademcoach en behandelt vanuit haar praktijk GewoonLise mensen van alle leeftijden die last hebben van stem-, spraak, adem- en/of keelklachten. Ze kijkt daarbij verder dan alleen de technische aspecten van het stemgebruik.

Rozengracht 22, Zutphen | 06-15000880 gewoonlise@outlook.com | www.gewoonlise.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).