column

Onze zorg voor jou  in deze bijzondere tijd

Onze zorg voor jou in deze bijzondere tijd

01-11-2020

Ook binnen ons verloskundig centrum zorgen we dat verloskundige zorg in jouw zwangerschap, tijdens de bevalling en in het kraambed, gegarandeerd blijft. Door de coronamaatregelen hebben wij enige aanpassingen moeten doorvoeren, die voor jullie zwangeren en/of partners, voelbaar zijn. We zijn ontzettend blij met de flexibiliteit en begrip van onze zwangeren. Ingrijpende maatregelen neem je niet zomaar, ze zijn genomen zodat we onze verloskundige zorg zoveel mogelijk kunnen waarborgen.

Houd vol, heb goede moed, want samen staan we sterk!

In de zorg rondom het krijgen van een kindje, hebben wij weer des te meer gemerkt, hoe belangrijk het is om met de verloskundigen in de kring, gynaecologen, kraamafdeling en de kraamzorg duidelijke afspraken te hebben. In goed overleg merk je dat er, gelukkig, nog steeds veel kan. Zo doen we als centrum ons uiterste best om de kans op besmetting en daarmee de verspreiding zo klein mogelijk te houden.

Werken met beperkende maatregelen levert weer creativiteit op. Dat hebben we gezien met de raambezoeken en alle andere manieren om de nieuwgeboren wereldburgertjes te showen.

Judith Leysterstraat 2 Zutphen | 0575-516830 info@verloskundigcentrumzutphen.nl www.verloskundigcentrumzutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).