column

Keuzes

Keuzes

01-11-2020

Ik hik tegen een beslissing aan. Ja of nee zeggen, iets doen of niets doen. Waarom aarzel ik zo? Ik ga maar even een rondje lopen door het bos achter ons huis. Het rondje levert op dat ik me naar ‘adem happend en lucht snakkend’ voel. En dat allemaal doordat ik een onbestemd geluid in de vijver hoorde. Maar de natuur spiegelt feilloos wat er zich in ons afspeelt, dus toen deze woorden boven kwamen bij mij, wist ik ook meteen wat er aan de hand was.

Heb je behoefte aan een goed gesprek, mail mij dan op t.veenstra@kernkracht10.nl

Ja zeggen tegen iets wat niet goed voelt, levert ademnood op. En toch wil je soms wel ‘ja’ tegen iets of iemand zeggen, omdat je anders mensen benadeelt. Hoe kun je er dan toch voor zorgen dat je lucht en adem krijgt? In mijn geval van vanmiddag kan ik dat door me wel te committeren aan verplichtingen, waar ik me in het geval van ‘ja-zeggen’ aan verbind, maar de resultaten van het project echt los te laten. Er hoeft dus niets te gebeuren, en alles wat er uit voortvloeit verwelkom ik met open handen. Er staat geen druk meer op. En dat is wat mij bevrijd! Wil jij graag een ‘bevrijdend’ gesprek met mij, mail me dan op t.veenstra@kernkracht10.nl

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Spankerenseweg 16, Leuvenheim 06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).