Adverteren werkt!

bruisende zaken

Sanergy helpt

Sanergy helpt

01-12-2020

Wanneer je thuis of op school tegen een moeilijke situatie aanloopt, lukt het niet altijd om daar zelf een goede oplossing voor te vinden. San ter Huurne, eigenaresse van Sanergy, kan in zo’n geval samen met jou je wensen, ideeën, visies en gedrag onder de loep nemen en bekijken hoe je de situatie kunt verbeteren. “Op deze manier help ik (met name) jongeren om weer hun eigen draai te vinden.”

Voor een probleem is altijd meer dan één oplossing

San wordt meteen enthousiast als ze het over haar werk heeft. “Ik vind het zo ontzettend mooi om via mijn werk mijn steentje bij te kunnen dragen aan de groei van een ander. Het is heel bijzonder om naast iemand te mogen staan en een stukje mee te mogen lopen in dit proces.” Focus op jongeren In Sans praktijk, Sanergy – een combinatie van haar naam en het woord energy – ligt de focus op jongeren en hun netwerk. “De leeftijdsgroep waarbij je in veel gevallen het meest kunt bereiken. Ik wil graag bij kunnen sturen voordat het echt fout gaat en de eerste problemen komen meestal aan het licht tijdens iemands middelbareschooltijd.” San omschrijft haar werk dan ook als zeer dankbaar, omdat ze echt iets voor anderen kan betekenen. “De redenen waarom jongeren bij mij terechtkomen zijn heel divers. Zo heeft de een bijvoorbeeld last van faalangst en wil daarvan af, heeft een ander problemen met slapen met als gevolg een gebrek aan energie en vermoeidheid en slaagt weer een ander er niet in om zijn opleiding af te ronden, ondanks dat hij of zij hoogbegaafd is. Slechts enkele voorbeelden uit de praktijk waarbij ik kan helpen.” Maatwerk Die hulp bestaat in het grootste deel van de gevallen uit gesprekstherapie. “Maar elke behandeling is weer maatwerk aangezien iedereen anders is en dus ook elk probleem weer anders is. Er bestaan geen standaardoplossingen. Ik kijk, luister en voel wie ik voor me heb zitten en vervolgens bepalen we echt samen hoe we met diens probleem aan de slag gaan.

Vaak gaat dit dus in de vorm van gesprekken, maar daarnaast werk ik onder andere ook met reiki en transpersoonlijke therapie.” Op www.sanergy.nu valt meer te lezen over wat die behandelvormen precies inhouden. “Voor een probleem is altijd meer dan één oplossing. Al in het begin van mijn carrière heb ik ontdekt dat iedereen een positieve kant heeft die aangesproken kan worden om de negatieve aan te pakken of ermee om te gaan. Als je je te veel focust op wat niet lukt, komt juist wat je niet wilt op de voorgrond. Daarom vind ik het belangrijk om je persoonlijke kracht te gebruiken om het positieve naar voren te halen.” Vraag om hulp! San benadrukt dat zij hierbij de regie niet uit handen neemt. “Integendeel zelfs. Je houdt zelf de regie in handen en ik kijk met je mee. Er is geen omlijnd einddoel, dat bepaal jij helemaal zelf en daar stem ik mijn werkwijze vervolgens op af.” Nog iets wat San benadrukt: “Vraag op tijd om hulp als je ergens tegenaan loopt. Als je je bijvoorbeeld ergert aan je omgeving, je school of ouders, of je afvraagt waarom jij anders bent dan anderen en wat je toch verkeerd doet. Doe je dat niet en blijf je ermee lopen, dan zullen je klachten waarschijnlijk alleen maar erger worden en misschien zelfs onoverbrugbaar gaan lijken. Nergens voor nodig, want er is altijd wel een oplossing te vinden, wat je probleem ook is. En daar wil ik je maar al te graag bij helpen! Recht door zee, eerlijk, vol enthousiasme en met aandacht voor jou.” Ben je benieuwd of ik ook voor jou iets kan betekenen? Neem dan gewoon contact met mij op. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Hemonystraat 49, Zutphen 06-11116281 Eigenaar: San ter Huurne www.sanergy.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

MINDSET
MINDSET
Zutphen Bruist


Je adem als spiegel
Je adem als spiegel
Zutphen Bruist

Een nieuw jaar!
Een nieuw jaar!
Zutphen Bruist


ADHD succes
ADHD succes
Zutphen Bruist


Gelukkig nieuwjaar Nu
Gelukkig nieuwjaar Nu
Zutphen Bruist


December
December
Zutphen Bruist

ZEG JA tegen jezelf!
ZEG JA tegen jezelf!
Zutphen Bruist

Decemberaanbieding!
Decemberaanbieding!
Zutphen Bruist

Een bijzondere maand
Een bijzondere maand
Zutphen Bruist


Keuzes
Keuzes
Zutphen Bruist

Overlevingsmechanismen
Overlevingsmechanismen
Zutphen Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).