column

Decemberaanbieding!

Decemberaanbieding!

01-12-2020

Vorige maand liet ik mijn gedachten gaan over het fenomeen van onze dieperliggende onbewuste overtuigingen en overlevingsmechanismen en hoe die onze basisgedragingen laten zien van hoe we het leven oppakken. Hoe die de werkelijkheid kleuren die we in en om ons heen ervaren en vanuit wat voor optiek we naar het leven kijken.

Bel me als je op dit aanbod in wilt gaan!

Loop je vast? Met jezelf, in je relatie, in je werk of in je gezin? Vastlopen in het leven kan op elke leeftijd gebeuren en kan te maken hebben met allerlei zaken. Diepgaande moeilijke levenservaringen, relatieproblemen, knelpunten in je persoonlijke ontwikkeling ervaren, (bijna) burnout zijn, verlies/rouwperiodes doormaken of bij het verwerken van angst- en trauma ervaringen.

Goede begeleiding kan je daarbij helpen. Core-Coaching is een praktijk voor therapie en counseling waar met aandacht en zorg naar je geluisterd wordt. Waar betrokkenheid en helderheid, diepgang en pragmatisch handelen op de eerste plaats komen. Kan je een boost gebruiken? In die basisgedragingen komen we onszelf de hele dag tegen. In gesprek met onszelf, in gesprek met onze kinderen en in gesprek met onze partners, familie en vrienden en mensen daarbuiten. Hoe dichterbij iemand staat hoe makkelijker deze gedragingen getriggerd worden, want ze zorgen ervoor hoe we ons in de basis veilig willen en kunnen voelen. En zeker in onze wereld van de laatste tien maanden, met alle impulsen van angst voor besmetting en onveiligheid, lopen we gerede kans deze triggers bijna dagelijks te voelen. Zeker als je vaak (op korte afstand) met mensen moet werken, want je het maar nooit.

Kom je dan in de knoop over hoe je je eigenlijk zou willen uiten? Zie je door alle drukte en stress niet meer hoe je het anders kunt doen? Vliegt alles je af en toe aan? Hoe lukt het je dan om de rijkdom aan liefdevolle eigenschappen in jezelf te laten zien? Zou je daar wat aan willen doen? Dan help ik je daar deze maand mee, want de hele maand december geef ik 25% korting! Zowel op de gesprekken als op de holistic pulsing behandelingen. Dat is een verrukkelijke ontspannende schudmassage waar je nog dagen plezier van hebt.

Met de gesprekscheque kun je ook een ander blij maken.

Een mooi cadeau voor de feestdagen!

Molengracht 4, Zutphen 06-40533244 www.core-coaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).