column

ZEG JA tegen jezelf!

ZEG JA tegen jezelf!

01-12-2020

We kijken terug op een uitdagend en leerzaam jaar. Als je het mij vraagt leerde 2020 ons dit: leef in het moment - tel je zegeningen en blijf doorademen! We kunnen zoveel meer dan we zelf voor mogelijk achten. Onze vitaliteit en kracht begint bij het geloof in onze heelheid.

Volg GewoonLise tevens op Instagram/Facebook en YouTube!

Mijn levensles is: verander de wereld begin bij jezelf. Dáár begint de heling van de wereld, in jouw huidige moment
- in jouw huidige lichaam, jouw adem en stem. Helen en heel worden begint als we naar onszelf kijken, onze overtuigingen en emoties uiten en onze belemmerende overtuigingen leren loslaten.

Dus 2021 wordt daarom wat mij betreft het jaar van JA zeggen! JA, je mag je heel voelen! Je mag zijn wie je bent, Je mag vertrouwen in jezelf, Je mag jezelf uiten, Je mag jezelf ten volste laten horen en zien, Je mag zingen, Je mag bewegen, Je mag je emoties laten zien. Je mag je veilig voelen. ZEG JA tegen jezelf! ZEG JA tegen het leven! Hoe? Laat lichaam-, adem- en stemwerk je helpen! Ik help je ook in 2021 graag te belichamen wie je bent. Alles omarmen wat je hebt in dat moment.

Ik help je te laten horen en zien dat jij het waard bent! Zeg jij JA tegen jezelf in 2021? Sta jij jezelf toe om jezelf te zijn? Kom anders gerust langs voor een sessie.

Voor nu: gelukkige warme feestdagen gewenst en graag tot in 2021! Lise Robberegt werkt sinds 2015 als logopedist en heeft in haar vak een eigen zienswijze ontwikkeld. Met logopedie als basis richt ze zich op de rol van stem- en ademcoach en behandelt vanuit haar praktijk GewoonLise mensen van alle leeftijden die last hebben van stem-, spraak, adem- en/of keelklachten. Ze kijkt daarbij verder dan alleen de technische aspecten van het stemgebruik.

Rozengracht 22, Zutphen | 06-15000880 gewoonlise@outlook.com | www.gewoonlise.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).