column

December

December

01-12-2020

De maand van de feestdagen, dankbaarheid, liefde en vertrouwen, in verbinding met je omgeving.

Als je kijkt naar liefde, vertrouwen en verbinding, in hoeverre voel jij dan die verbinding met jezelf? Heb jij vertrouwen in jezelf? Hoeveel hou jij van jezelf? Het is mijn heilige overtuiging dat, om liefde, vertrouwen en verbinding te ervaren, we in de eerste plaats enorm veel van onszelf moet (leren) houden. Dit blijkt voor velen niet vanzelfsprekend, laat staan gemakkelijk. Sterker nog: er kleven overtuigingen aan die het in de weg kunnen staan. Overtuigingen dat zelfliefde egoïstisch zou zijn. Misschien ben je opgegroeid in een omgeving waar zelfliefde ’not done’ was. Waar iedereen vooral bezig was met zorgen voor anderen.

Voor iedereen geldt natuurlijk een andere overtuiging die zelfliefde in de weg staat.

Daarom mijn cadeau voor jou: een programma in zelfliefde om jezelf eens helemaal een RESET te geven. Je kunt het online volgen of in een kleine groep. Met december-korting. Immers, als je hart is gevuld met zelfliefde, dan pas kan je echt liefde geven! Liefs Athilde De link voor het zelfliefde-programma: https://www.subscribepage.com/resetyourself-december Voor een inspirerend gesprek met mij kun je mailen naar athilde@flow-denken.nlAthilde Whyte van Flow helpt je om jouw leven echt ‘inhoud’ te geven. Je staat op een kruispunt in je leven en wilt nu de juiste afslag nemen. Als goudeerlijke spiegel laat zij als mentor al jouw talenten en potentie tot volle transformatie komen.

Spankerenseweg 16 Leuvenheim 06-53170345 www.flow-denken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).