Adverteren werkt!

bruisende zaken

Voel je fit en gezond met Pouwels Leefstijl

Voel je fit en gezond met Pouwels Leefstijl

01-01-2021

Lifestylecoach, gewichtsconsulent, personal trainer en masseuse Simone Pouwels is sinds kort de trotse eigenaresse van een eigen praktijk. Vanuit haar uitvalsbasis aan de Strawinskystraat 4 in Zutphen wil ze laten zien dat een fit en gezond lichaam voor iedereen mogelijk is.

TIP: Informeer ook eens naar de speciale bootcamps van Pouwels Leefstijl!

Simone is gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van vrouwen naar een gezonde leefstijl: “Ik werkte hiervoor als fitnessinstructeur bij vrouwensportscholen, in een winkel met voedingssupplementen en als personal trainer. Maar ik wilde altijd al een eigen praktijk op het gebied van een gezonde leefstijl, in combinatie met coaching, training, voedingsadviezen en massages.” Eén-op-één In overleg met de klant stelt Simone een persoonlijk training- en voedingschema op: “Daarna gaan we ook echt samen aan de slag met personal training en coaching. Eén-op-één-begeleiding dus. We gaan daarbij terug naar de basis. Geen gekke dingen of een dieet, maar gewoon een gezond voedingspatroon met normale producten en kijken naar wat iemand nodig heeft. De juiste balans vinden tussen sporten en rust en dat toepassen in de nieuwe leefstijl. Daarmee is heel veel winst te behalen.” Energie Simone haalt energie uit het feit dat andere mensen zichzelf beter gaan voelen door haar aanpak: “Je voelt je veel beter, zowel psychisch als lichamelijk. En het is voor iedereen. Tijdens de begeleiding vind ik het belangrijk dat er aandacht is voor zowel het fysieke als het mentale gedeelte. De sleutel tot succes is dus de combinatie van de juiste voeding, beweging en ontspanning.”

“Kies voor jezelf, kies voor Pouwels Leefstijl”

Strawinskystraat 4 Zutphen | info@pouwelsleefstijl.nl | www.pouwelsleefstijl.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).