Adverteren werkt!

column

Waar sta jij  een jaar na nu?

Waar sta jij een jaar na nu?

01-01-2021

Dat is één van de vragen die ik aan het begin van een intensieve coachings-2-daagse stel. Het is dan tijd om na te gaan welke dingen van je meest ideale leven je over een jaar al gerealiseerd wilt hebben. Het begint meestal met enige scepsis en vooral met het woordje ‘maar’: “ja, maar wat ik graag wil is toch niet haalbaar….”

Heb je behoefte aan een goed gesprek, mail mij dan op t.veenstra@kernkracht10.nl

Als we echter gaan kijken naar wat iemand echt heel graag wil, dan blijkt er een prachtig realistisch plan uit te komen, waar die persoon heel blij van wordt en dus óók mee aan de slag gaat. Vaak zie ik dan na drie weken al een enorme verandering.

De verandering zit er in dat mensen in een hogere frequentie gaan leven. Van ‘slachtoffer van de omstandigheden’ naar ‘plezier in wat je doet’. Plezier trekt altijd meer plezier aan, en dan gaan zaken stromen. Voordat je het weet is het 1 januari 2022. Wat wil jij dan bereikt hebben? Ga daar naar leven! Wil jij ook antwoord op jouw vragen voor 2021? Mail me dan voor een afspraak op t.veenstra@kernkracht10.nl of bel 06-5357913.

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Spankerenseweg 16, Leuvenheim 06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).