Adverteren werkt!

column

ADHD succes

ADHD succes

01-01-2021

Afgelopen week sloot ik een ADHD-begeleidingstraject af, waar nog steeds de ontroering en de dankbaarheid over door mijn systeem bewegen. Dit is echt een verhaal om te vertellen, want er zijn altijd zoveel beklemmende ideeën rondom ADHD/ADD in omloop, terwijl dat vaak echt niet terecht is. En dit verhaal laat dat weer onweerlegbaar zien.

Heb je interesse in een (ADHD)-begeleidingstraject? Bel me!

Loop je vast? Met jezelf, in je relatie, in je werk of in je gezin? Vastlopen in het leven kan op elke leeftijd gebeuren en kan te maken hebben met allerlei zaken. Diepgaande moeilijke levenservaringen, relatieproblemen, knelpunten in je persoonlijke ontwikkeling ervaren, (bijna) burnout zijn, verlies/rouwperiodes doormaken of bij het verwerken van angst- en trauma ervaringen.

Goede begeleiding kan je daarbij helpen. Core-Coaching is een praktijk voor therapie en counseling waar met aandacht en zorg naar je geluisterd wordt. Waar betrokkenheid en helderheid, diepgang en pragmatisch handelen op de eerste plaats komen. Van onzeker en faalangstig naar alles in flow en succesvol Anderhalf jaar geleden benaderde een 50-er mij om hem te begeleiden in zijn ADHD. Hij was een paar maanden daarvoor gediagnosticeerd en wilde naast het gebruik van zijn medicatie graag meer inzicht en handvatten in hoe met zijn situatie om te gaan. We hebben alles de revue laten passeren. Zijn onzekerheid, zijn faalangst, zijn perfectionisme, zijn creativiteit, zijn inventiviteit, zijn buiten-de-box denken (en handelen), zijn enthousiasme, zijn grenzen, zijn graag gezien worden voor wie hij is en wat hij te bieden heeft, zijn zich verantwoordelijk voelen, enzovoorts.

Stap voor stap en bij de les blijvend hebben we elke keer weer daar in dat veld van energie bewogen waar de vraagtekens voor hem zaten. Van handelingsgerichte onderwerpen, tot het doorwerken van alle overlevingsstrategieën, trauma’s en innerlijke persoonlijke onderwerpen. Prachtig om te zien dat er in het begin heel veel progressie in zo’n begeleidingstraject zit en dat er vervolgens een integratieperiode nodig is om alles gedegen te laten bezinken en een nieuwe manier van omgang ermee tot leven komt.

Hij heeft inmiddels alle zaken op orde en in de flow. Hij weet inmiddels prima zijn eigen energie te hanteren en in zijn kern te blijven, en schiet niet meer in de overcompensatie. Hij is op alle levels succesvol! Hij zei ter afscheid: je bent magisch met je woorden! Je raakt zoveel snaren op zoveel niveaus aan en weet elke keer concreet tot de kern van een issue te komen.

Molengracht 4, Zutphen 06-40533244 www.core-coaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).