Adverteren werkt!

column

Een nieuw jaar!

Een nieuw jaar!

01-01-2021

Het nieuwe jaar, 2021, is begonnen. Een jaar waarin wij jullie graag weer met de best mogelijke zorg omringen. In de verloskunde gaan de ontwikkelingen snel en daar springen we op in. Zo hebben wij een nieuw echoapparaat in ons centrum. Hiermee kunnen we nog kwalitatief mooiere en betere beelden van jullie kindje vastleggen.

We verwachten in september te kunnen starten met de 13 weken echo. Dit is een nieuw onderzoek, waarvoor onze echoscopisten nu worden opgeleid. De verloskundigen krijgen bijscholing om jullie van de juiste informatie te voorzien.

We staan in nauw contact met het UMC Utrecht, zodat kwaliteit gewaarborgd is. Inmiddels hebben wij met het maken van de 20 weken-echo’s alweer 14 jaren ervaring en is er een goede samenwerking en doorverwijsmogelijkheden met alle zorgverleners.

Voor onze collega-praktijken in de regio maken wij graag de 20 weken-echo’s en dadelijk ook de 13 weken -echo’s. Iedereen is daarvoor (mits geen medische indicatie) van harte welkom bij ons!

Judith Leysterstraat 2 Zutphen | 0575-516830 info@verloskundigcentrumzutphen.nl www.verloskundigcentrumzutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).