bruisende zaken

December cadeaumaand...

December cadeaumaand...

31-10-2016

December is van oudsher dè cadeaumaand van het jaar.

 Niet verwonderlijk met alle feestdagen die in deze maand vallen. Maar is het niet veel handiger om de decemberdrukte alvast voor te zijn en wat cadeaus te kopen in november? In de Wereldwinkel Zutphen bijvoorbeeld? 


Onze winkel is gespecialiseerd in fairtrade cadeaus. Niet alleen de ontvangers van de cadeaus hebben een leuk moment (of meerdere), maar ook de producenten van de cadeaus. De Wereldwinkel zorgt ervoor dat de producenten een ‘eerlijke’ prijs betaald krijgen zodat ook zij de aankomende feestdagen gelukkig kunnen doorbrengen! In onze winkel kunt u meer informatie krijgen over onze producten. U heeft niet alleen een mooi cadeau, maar er ook een goed verhaal bij. 


Wist u trouwens dat de Wereldwinkel een nieuwe richting opgaat... Binnenkort gaan we naast fairtrade producten ook duurzame producten in ons assortiment opnemen. Fairtrade blijft natuurlijk hoog op de prioriteitenlijst staan, maar ook de Wereldwinkel gaat mee met deze tijd van duurzaamheid. Kom u overtuigen in de winkel van ons vernieuwde assortiment! En wie weet... doen ook de Sint en zijn Pieten hun aankopen in de Wereldwinkel. Tot ziens.


Wereldwinkel  

Nieuwstad 4, Zutphen   

(0575) 543 742

info@wereldwinkelzutphen.nl

www.wereldwinkelzutphen.nl

www.facebook.com/wereldwinkelzutphen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).