bruisende zaken

Accountants adviseurs

Accountants adviseurs

31-10-2016

Op ondernemers berekend.

Dat is ons motto en dat tekent onze passie. Er zijn voor de ondernemer. Met advies, inspiratie en ondersteuning. Er zijn met oplossingen in complexe situaties en op cruciale momenten. We genieten van het ondernemerschap.


We adviseren al jaren met succes het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaars, non-profit organisaties en (para)medici. We hebben kantoren in Eefde, Rhenen en Barneveld. Met onze kantoren hebben wij een brede dekking en is een goed advies altijd dichtbij. Met ruim dertig medewerkers hebben we alle disciplines in huis, inclusief fiscale zaken en de salarisadministratie. We zijn groot genoeg om onze kennis op peil te houden en de wet- en regelgeving op de voet te volgen. Maar gelukkig zijn we klein genoeg om een persoonlijke relatie met onze klanten aan te gaan. Dat laten we u graag ervaren. Onze kernwaarden zijn: vernieuwend, gedreven en prestatiegericht. 

We richten ons op de ondernemer. Daarom adviseren wij u, gevraagd en ongevraagd. Wij zijn uw sparring-partner. We zijn gespecialiseerd in verschillende adviesdiensten. We adviseren u o.a. op het gebied van overnames, herstructureringen, reorganisaties, subsidies, personeel, financieringen en pensioen. 


Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en een hands-on mentaliteit waardoor we slagvaardig en daadkrachtig te werk kunnen gaan.


Belastingaangiften, het opstellen van de jaarrekening of het uit handen nemen van uw administratie behoren uiteraard ook tot onze mogelijkheden.


Kijk gerust op www.vlkadviseurs.nl of bel Erik of Kristel Bentsink voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek 06-53207300


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).