Adverteren werkt!

column

De oncomfortabele comfortzone

De oncomfortabele comfortzone

01-03-2021

We zijn als mens gebouwd en gemaakt om in beweging te blijven, interactie te voeren en te voelen. Maar tegelijkertijd kan de comfortzone zo verleidelijk zijn om in te blijven hangen. We roesten vast in patronen, vaste handelingen en zelfde houdingen of bewegingen.

Volg GewoonLise tevens op Instagram/Facebook en YouTube!

Ik stip het weleens aan in mijn stoelyogalessen op YouTube. Je hebt bijvoorbeeld altijd een standaard manier waarop je de handen in elkaar vouwt. Maar hoe voelt het als je het eens op de ongebruikelijke manier doet? Wat brengt dat jou dan? Ja: in eerste instantie ongemak.

Maar daarna groei. Want: groei vind je alleen buiten de comfortzone. Daarvoor moet je nu eenmaal door het ongemak heen.

Buiten die comfortzone treden brengt je meer ontspanning, meer ruimte, meer energie, opening, verruiming van je blik / perspectief enzovoorts...

en vaak voel je dat wel, als je het eenmaal gedaan hebt! Heel graag help ik jou in beweging te komen op alle mogelijke vlakken, of het nou door middel van je adem, stem of lichaam is. Ik doe alles om je weer stralend gezond te laten voelen, om jou te laten inzien dat je het waard bent, te laten zien dat je jezelf mag laten zien. Expressie en beweging zijn namelijk het tegenovergestelde van depressie.

Dus treed uit je comfortzone, zeker als die (stiekem) oncomfortabel is.

Voel de roering en stap weer terug in je gevoel en lijf! Voel dat je leeft! Dát is waar ik je graag bij help.

Deze maand vier ik mijn verjaardag. Degene die als eerste reageert op deze column, wint een gratis massage! Mail mij op gewoonlise@outlook.com – aanhef: Bruist Massage.

Lise Robberegt werkt sinds 2015 als therapeut heeft in haar vak een eigen zienswijze ontwikkeld. Met logopedie als basis richt ze zich op de rol van stem- en ademcoach en behandelt vanuit haar praktijk GewoonLise mensen van alle leeftijden die last hebben van stem-, spraak, adem- en/of keelklachten. Ze kijkt daarbij verder dan alleen de technische aspecten van het stemgebruik.

Rozengracht 22, Zutphen | 06-15000880 gewoonlise@outlook.com | www.gewoonlise.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).