Adverteren werkt!

column

Het antwoord op alles: verhoog je frequentie!

Het antwoord op alles: verhoog je frequentie!

01-03-2021

Waar gaat dat over? We zitten vaak met allerlei vragen, zoals: hoe kan ik deze crisistijd goed doorkomen; hoe kan ik vrede sluiten met mijn gewicht; hoe vind ik een baan die wél bij me past; hoe laat ik mijn bedrijf bloeien?

Heb je behoefte aan een goed gesprek? Mail mij dan op t.veenstra@kernkracht10.nl

Hoe kan het antwoord op al deze vragen nu zijn: verhoog je frequentie? Heel simpel: als je je zorgen maakt, je schuldig voelt, wrok koestert, in angst leeft et cetera, dan leef je op een lage ‘vibratie’, ook wel trilling/frequentie genoemd. De trilling waarop je leeft trekt méér aan van wat je al ervaart.

Als je uit je zorgen en je angst wilt komen, dan moet je dus die trilling verhogen. Wat helpt om in een hogere frequentie te komen is: elke ochtend je brein de opdracht te geven om je blij, licht, plezierig et cetera te voelen en dat gedurende de dag te herhalen. Dan ga je als vanzelf aantrekken waar je naar verlangt, omdat we nu eenmaal aantrekken waar we mee op één lijn zijn.

Klinkt dit te mooi om waar te kunnen zijn? Probeer het eens, of vraag een gesprek met mij aan, zodat we het kunnen oefenen!

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Spankerenseweg 16, Leuvenheim 06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).