bruisende zaken

Pure Taste Bruist!

Pure Taste Bruist!

28-11-2016

Sinds 1 oktober jl. heeft Pure Taste een nieuwe eigenaar.

Bert Nuesink nam de winkel over en maakte zo van zijn passie voor eten en drinken zijn werk.


Inmiddels ben ik al weer 2 maanden de trotse eigenaar van de winkel en sta met veel enthousiasme en plezier de hele dag te praten over eten en drinken. Bij Pure Taste draait alles om smaakbeleving. 


Heerlijke kazen uit het binnen- en buitenland, biologisch, vegetarisch en zelfs kaas voor mensen met een koemelkallergie. Verder een groot assortiment wijnen en champagnes van kleine wijnboeren met een verhaal. Olijfoliën en azijnen van de tap. Kortom te veel om op te noemen. Maar ook heerlijke kant-en-klaar gerechten die wij met veel toewijding bereiden. Wij houden ervan om producten aan te bieden die zorgen voor een ware smaaksensatie.


Kom kennismaken en ervaar de smaken die wij u aanbieden en niet alleen smaken, maar ook de vele leuke cadeaus om weg te geven. Op het gebied van eten, maar ook op het gebied van keukenattributen.


Openingstijden

Maandag van 13.00-18.00 uur

Dinsdag t/m donderdag van 09.30-18.00 uur

Vrijdag van 09.30-19.00 uur

Zaterdag van 09.30-17.30 uur



Korte Hofstraat 16, Zutphen 

shop@puretaste.nl

0575-511411   

www.puretaste.nl/facebook puretaste

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).