Adverteren werkt!

Column

Faalangstreductietraining

Faalangstreductietraining

01-04-2021

Ik kan het, ik doe het is een module waarin je getraind wordt om je gedachten en gevoel te onderzoeken zodat je faalangst hanteerbaar wordt.

Voor persoonlijke groei en ontwikkeling

In dit relatief overzichtelijke traject van maximaal 6 tot 8 gesprekken bekijken we verschillende facetten van faalangst en verschillende technieken die helpen om de faalangst de baas te worden. Jij zult veel moeten oefenen en proberen in de periode tussen de afspraken.

Met de ervaring van Ik kan het, ik doe het kun je elke situatie waarin faalangst zich voordoet meer ontspannen en met meer vertrouwen tegemoet zien.

Waardering/opmerkingen die ouders en leerlingen gemaakt hebben ná het ontvangen van de faalangstreductietraining:

Moeder van L.P. 15 jr: Goede persoonlijke begeleiding, met veel geduld en oprechte interesse. (rapportcijfer 8) Door L.P. zelf: Het was fijn dat ik alles kon en durfde te vertellen en dat er serieus naar mij geluisterd werd. (rapportcijfer 9) Door B.K. 18 jr:Er werd naast het reguliere boekje gekeken naar wat ik nodig had tijdens de training. (rapportcijfer 9) Anoniem 16 jr:San zette zich voor de volle 100% in om je te helpen en luistert goed naar m’n verhaal. (geen rapportcijfer)

Mijn naam is San ter Huurne, een enthousiaste, energieke en betrokken ambulant hulpverlener die het liefst werkt met mensen die bereid zijn naar zichzelf te kijken en te veranderen om zo verder te komen. In mij voel ik een energie stromen waardoor ik weet wanneer ik op het goede spoor zit. Jij kunt die energie in jou ook leren herkennen en daar help ik je bij. Vandaar ook: Sanergy.

Kan jij hulp gebruiken bij faalangst of andere lastige situaties in jouw leven?

Hemonystraat 49, Zutphen 06-11116281 Eigenaar: San ter Huurne www.sanergy.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).