Adverteren werkt!

column

Keuzes maken

Keuzes maken

01-04-2021

Ergens heb ik gelezen dat een mens per dag wel zo’n 40.000 keuzes maakt! Het overgrote deel is onbewust; wanneer stap je uit bed, hoe lang sta je onder de douche etc.

Een klein deel daarvan is bewust en daar kan je dan eindeloos over wikken en wegen. Hierbij doe je een beroep op de cognitieve functies; je reflecteert op je keuze en je vraagt je af: is deze keuze wel zo goed.

Het kan zijn dat je tijdens je leven ooit de bewuste keuze hebt gemaakt om tijdens je leven een overlijdensverzekering af te sluiten. Het kan ook zijn dat je ouders dit destijds voor je hebben besloten. Aan het einde van je leven wordt (te) vaak gedacht dat je dan automatisch gebruik maakt van deze verzekering.

Dat hoeft echter niet! Iedereen heeft de mogelijkheid een uitvaartbegeleider te kiezen die hij of zij zou willen en die bij hem of haar past, ook al heb je bij leven een uitvaartverzekering gehad. Voor degene die aan het einde van zijn of haar leven staat én voor de nabestaanden kan het heel fijn zijn een uitvaartbegeleider te kiezen waarbij hij of zij zich vertrouwd voelt.

Graaf Ottosingel 119 Zutphen 06-24374437 | pauline@rischen.n www.rischen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).