Adverteren werkt!

bruisende zaken

Laura + Anne = Lauran Wonen

Laura + Anne = Lauran Wonen

01-05-2021

Ruim een jaar geleden kregen ze de kans om samen een bedrijf over te nemen. Een kans die de tweeling Laura en Anne Verwaal vol enthousiasme aangreep. Sindsdien runnen ze samen Lauran Wonen, een prachtige woonwinkel in het stadshart van de mooie Hanzestad Zutphen.

We kijken naar wat wij mooi vinden, wat binnen onze collectie past en natuurlijk naar waar klanten behoefte aan hebben.”

“De droom om ooit samen een bedrijf te starten, was er eigenlijk altijd al wel”, begint Laura hun bevlogen verhaal. “In welke richting, dat wisten we echter nog niet.” Dat dit uiteindelijk een woonwinkel zou worden, was ook meer toeval dan een bewuste keuze. “We werden via via getipt dat de vorige eigenaar van deze woonwinkel ermee wilde stoppen. Anne heeft een interieuropleiding gedaan, dus daar sloot deze winkel mooi op aan. En mij persoonlijk leek het ook wel een ontzettend leuke tak van sport.”

Van oud naar nieuw

De knoop was dan ook vrij snel doorgehakt en sinds maart 2020 is de tweeling eigenaar van hun eigen woonwinkel. Anne: “In eerste instantie zijn we doorgegaan onder de oude naam van de winkel, het Snuffelpaleis. Met name om de vaste klanten de mogelijkheid te geven om te wennen aan ons als nieuwe eigenaren.” In die tijd hebben ze ook een groot deel van de oude collectie verkocht om vervolgens hun eigen draai aan hun winkel te kunnen geven. “In de woonmaand, oktober, hebben we vervolgens officieel ons nieuwe concept onder de naam Lauran Wonen gepresenteerd, inclusief volledig nieuwe huisstijl, een compleet gerestylede winkel en een nieuwe collectie met nieuwe merken.” Sindsdien ben je bij Lauran Wonen aan het juiste adres voor een zeer ruime keuze aan landelijke en industriële meubels en woonaccessoires. Van kasten tot vloerkleden en van zitmeubels en tafels tot verlichting. Laura: “De collectie stellen wij zelf samen. We kijken naar wat wij mooi vinden, wat binnen onze collectie past en natuurlijk naar waar klanten behoefte aan hebben.”

Creatief ondernemen

Zonder dat ze het wisten, kozen Laura en Anne een bijzonder pittig jaar om voor zichzelf te beginnen. Anne: “Maar dat heeft ons niet afgeremd in ons enthousiasme. Integendeel zelfs. We zijn juist op zoek gegaan naar creatieve manieren om onze klanten, ondanks alle restricties, toch zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen. Zo zijn wij gestart met het geven van interieuradvies bij klanten thuis. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe bank of een vloerkleed en zou je graag willen zien en ervaren wat mooi staat in jouw huis? Wij komen met onze Lauran Wonen bus aan huis en nemen diverse items mee waarvan wij denken dat die bij jou zullen passen. Dit concept is een enorm succes gebleken, daar gaan wij dus ook als alle restricties weer zijn opgeheven gewoon mee door.”

Mooi avontuur

Wie kiest voor Lauran Wonen, kiest voor persoonlijk contact, een uitgebreide en verrassende collectie, een topservice en het enthousiasme van zowel Anne en Laura als het team waarmee zij samenwerken. “We genieten nog elke dag volop van dit mooie avontuur waar we samen in zijn gestapt”, vertelt Laura. “Er komt zoveel kijken bij het ondernemerschap. Geen dag is hetzelfde, vooral doordat we vrijwel alles zelf doen. Maar die afwisseling maakt het werk juist zo leuk. Het ene moment adviseren we klanten in de winkel of bij hen thuis, het andere moment lopen we op een beurs op zoek naar mooie, nieuwe items voor onze collectie en weer een ander moment mogen we hele gave projecten doen zoals laatst nog het ‘from scratch’ inrichten van een B&B. Wat dat betreft is niets ons te gek. Ben jij dus op zoek naar nieuwe meubels of kun je wel wat interieur- of stylingadvies gebruiken? Bij ons ben je aan het juiste adres. We helpen je maar al te graag om van jouw huis een thuis te maken!”

Lauran Wonen Eigenaren: Laura en Anne Verwaal Spittaalstraat 102, Zutphen | 0575-545889 www.lauranwonen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).