Adverteren werkt!

column

Onze zorg voor jou  in deze bijzondere tijd

Onze zorg voor jou in deze bijzondere tijd

01-05-2021

We kijken terug op een jaar dat is gedomineerd door corona. Dit virus heeft ons ook aangezet om creatievere vormen van zorg te ontwikkelen. De online voorlichtingen over de bevalling en borstvoeding zijn daarvan een goed voorbeeld.

Daar waar we eerst moesten wennen aan deze nieuwe vorm van informatie geven, maakt het nu deel uit van onze standaard zorg. Het heeft zelfs geleid tot een verdieping van de samenwerking met de collega’s van het ziekenhuis en uit de regio door het ontwikkelen van een gezamenlijke Webinar over de bevalling. Deze Webinar is ontwikkeld voor alle zwangeren, of je nu thuis, in het geboortecentrum of in het ziekenhuis gaat bevallen.

Met deze nieuwe initiatieven hopen we ook nog wat moois uit deze roerige periode te halen. Ondanks dat hopen wij natuurlijk ook dat we snel weer alle zorg en voorlichting weer live op de praktijk te kunnen doen!

Judith Leysterstraat 2 Zutphen | 0575-516830 info@verloskundigcentrumzutphen.nl www.verloskundigcentrumzutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).