Adverteren werkt!

column

Je verlangen blijft een fantasie totdat je het gaat uitvoeren

Je verlangen blijft een fantasie totdat je het gaat uitvoeren

01-05-2021

Een mooi voorbeeld van mijn zoon: hij woonde in China, en kwam in 2019 ‘vast’ te zitten in Nederland toen corona uitbrak. Zijn verlangen om de wereld rond te reizen stond stil en het leek erop dat het een fantasie zou blijven. Totdat hij in beweging kwam en het ging uitvoeren.

Wil je een fantasie-gesprek met mij? Mail me dan op t.veenstra@kernkracht10.nl

Hij begon ermee zijn broer in Zweden op te zoeken. En bleef daar drie maanden. Dat deed hem wel de smaak weer te pakken krijgen. En vervolgens bleef hij op zoek naar een mogelijkheid om met zijn Amerikaanse vriend, die ook thuis ‘vast’ zat bij zijn moeder, het gezamenlijke reizen weer op te pakken. En toen ze het gingen uitvoeren werd de fantasie weer werkelijkheid. Deze keer in Costa Rica! Laten we wel zijn: veel mensen dromen ergens van, maar gaan het nooit uitvoeren. Als je echter stappen gaat zetten die bij je hart horen, dan wordt de fantasie op een gegeven moment echt werkelijkheid! En dat is voor iedereen weggelegd.

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Spankerenseweg 16, Leuvenheim 06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).