bruisende zaken

Voor chronische en acute klachten

Voor chronische en acute klachten

01-06-2021

Cor Kootstra ontvangt in het Bioresonantiehuis veel mensen met uiteenlopende klachten die elders zijn uitgedokterd. Het gaat dan om zowel chronische als acute klachten. Bijvoorbeeld: rugpijn, urineverlies, allergie, bronchitis, ziekte van Pfeiffer, jeuk, blaasontsteking, hartkloppingen, ADHD en ga zo maar door. Ook emotionele problemen zoals stress of sollicitatieangst zijn goed te behandelen.

“Heeft u een chronische of acute klacht: bel of mail ons dan, er is heel veel wat we kunnen doen.”

 

Hoe het begon

Volgens Kootstra is bij veel klachten een voedingsallergie de onderliggende oorzaak: “De darmfunctie is heel belangrijk voor het menselijk lichaam. Die moet goed zijn, want als die is verstoord heeft dat ook invloed op je stemmingen. De darmen zijn de basis van je gezondheid; gaat het daar niet goed, dan gaat het op heel veel andere gebieden ook mis.”

Scio-Eductor

Bij het Bioresonantiehuis worden patiënten behandelt met frequentietherapie: kleine stroomstootjes met de Scio-Eductor die je niet voelt maar die het orgaan of deel van het lichaam waar het probleem zit wel de aanzet geven tot genezing. Kootstra daarover: “Het doet geen pijn, maar je voelt de energie als het ware stromen. Ik ben hier in 2005 mee begonnen en heb al heel veel mensen geholpen.”

Trauma’s

“De meeste komen hier omdat ze van familie of vrienden hoorden dat de behandelingen erg succesvol zijn. Zelf heb ik ook veel baat gehad bij de behandeling van diverse klachten en het verwerken van traumatische ervaringen. Daarom wilde ik ook andere mensen gaan helpen. Dat doen we in onze hoofdvestiging in Ruurlo en het filiaal in Capelle aan de IJssel. Voor de behandelingen zijn geen urenlange gesprekken nodig. Alleen lekker in de relaxstoel zitten. En is uw klacht hierboven niet genoemd, bel of mail ons dan, er is heel veel wat we kunnen doen.”

 

Kijk op de website voor referenties van patiënten

Haarskamp 69 Ruurlo 06-48149424 info@hetbioresonantiehuis.nl www.hetbioresonantiehuis.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).