Adverteren werkt!

bruisende zaken

Anders kijken, voelen en beleven

Anders kijken, voelen en beleven

01-06-2021

Wilmi Eppink en Ronnie Bennink houden zich sinds hun jeugd al bezig met spiritualiteit. Door zich verder te verdiepen maakten ze beiden een groei door in hun eigen bewustzijn. Met hun sensitieve en energetische gaven helpen Wilmi en Ronnie sinds vijf jaar ook anderen bij het ontdekken van de eigen ik. Dat doen ze bij ‘Helderlicht inzicht’ aan de hand van het aanbieden van energetische therapie, lezingen en workshops.

Naast individuele sessies biedt Helderlicht inzicht ook groepsactiviteiten zoals familieopstellingen

 

Ronnie is er van overtuigd dat alles wat er om ons heen gebeurd een vorm van energie is. Hij vertelt: “Sinds ik daarvan bewust ben, kijk ik anders naar het leven.” Wilmi is van kinds af aan al gevoelig: “Mijn voelsprieten zijn heel verfijnd en ik voel ook allerlei situaties van te voren aan.”

Eigen kracht

“We zijn elkaar op ons levenspad tegen gekomen en merken dat onze gaven elkaar versterken. Door middel van sessies en workshops delen we dit graag met anderen zodat ook zij meer en meer in balans raken, waardoor iedereen sterker in de eigen kracht komt te staan.”

Persoonlijk

Meestentijds gaat het om individuele sessies, die na een intakegesprek persoonlijk en op maat zijn gemaakt: “Eén techniek is meestal niet toereikend. Wij beheersen echter een combinatie van technieken en passen die toe waardoor het heel effectief is.”

Burn out

“Mensen komen met uiteenlopende klachten bij ons. Op medisch vlak maar ook op psychisch vlak. Momenteel zien we veel burn out-klachten en depressies. Maar we behandelen ook veel therapeuten die zelf tegen beperkingen aanlopen. Dan is het belangrijk dat je teruggaat naar je oorspronkelijke ik. Daar kunnen wij bij helpen door de energievelden te bepalen en terug te brengen in de juiste staat.”

 

Helderlicht inzicht verzorgt ook huiszuiveringen als uw woning niet goed voelt

Aaltenseweg 109, Vragender 06-20794099 | info@helderlichtinzicht.nl www.helderlichtinzicht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).