Adverteren werkt!

bruisende zaken

Kom kennismaken met de huiskamer van Warnsveld en Leesten

Kom kennismaken met de huiskamer van Warnsveld en Leesten

01-06-2021

‘t Warnshuus is het bruisende activiteitencentrum voor sociale, culturele en maatschappelijke activiteiten in Warnsveld, Leesten en omgeving. We beschikken over vier grote zalen met ieder een oppervlakte van 50 m². Twee zalen grenzen aan elkaar met een vouwwand, zodat één grote zaal kan worden gemaakt van 100 m². De zalen zijn te huur voor uw activiteit.

KIJK VOOR AL ONZE ACTIVITEITEN, CURSUSSEN EN WORKSHOPS OP ONZE SITE WWW.WARNSHUUS.NL

Wij hanteren twee tarieven voor de verhuur van de zalen, het regulier/commercieel tarief en het maatschappelijk/sociaal tarief. Wist u dat ‘t Warnshuus ook vergaderfaciliteiten aanbiedt? Er zijn meerdere vergaderruimten ter beschikking, variërend van 4-10 personen. In ‘t Warnshuus is wifi, een laptop, beamer en in alle grote zalen zijn projectieschermen aanwezig. Daarnaast kunnen wij een compleet horecapakket leveren incl. lunch en hapjes tegen aantrekkelijke tarieven.

Een van de zalen beschikt over een grote professionele keuken met alle benodigde apparatuur zoals inductieplaten, magnetron, 2 ovens. Ook pannen, borden, bestek, kopjes en glazen, etc. zijn aanwezig. Ideaal als u een kookworkshop wilt geven of met familie of (zaken-)vrienden gezellig wilt gaan koken.

Mail voor een vrijblijvende offerte naar coordinator@warnshuus.nl

Dreiumme 43 Warnsveld | www.warnshuus.nl | coordinator@warnshuus.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).