Adverteren werkt!

column

Boost je leven en business

Boost je leven en business

01-06-2021

In één dag je leven en business naar een next level brengen. De boel opschudden, zodat je weer durft te kiezen voor wat je écht wilt. Terug naar de basis om daarna het maximale uit jezelf en je bedrijf te halen. Dat kan. Let maar op.

Hoe? Door je een spiegel voor te houden en je heel eerlijk naar jezelf te laten kijken. Wanneer ben je gestopt met de dingen te doen die je écht leuk vindt? En wat levert het je op? Door samen tot de kern te komen, ga je weer inzien wie je bent, welke impact je wilt hebben en wat je daarvoor moet doen. Je gaat naar huis met nieuwe, krachtige overtuigingen die je elke dag kunt inzetten. Met de boost die je nodig had om te kiezen voor een prachtig, moeiteloos en liefdevol (werk)leven.

Het is mijn missie om te spiegelen, omdat ik weet dat iedereen een spiegel nodig heeft om tot groei te komen. Groeien is de bedoeling van ons leven! Wil jij eerst een gratis Inspiratiegesprek? Boek dan een Hotseat via mijn website, dan kijken we waar jouw groeipotentie zich bevindt.

Athilde Whyte van Flow helpt je om jouw leven echt ‘inhoud’ te geven. Je staat op een kruispunt in je leven en wilt nu de juiste afslag nemen. Als goudeerlijke spiegel laat zij als mentor al jouw talenten en potentie tot volle transformatie komen.

Spankerenseweg 16 Leuvenheim 06-53170345 www.flow-denken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).