Adverteren werkt!

column

Zwanger zijn een bijzondere tijd in jullie leven

Zwanger zijn een bijzondere tijd in jullie leven

01-07-2021

Zwanger zijn; een bijzondere tijd in jullie leven. Niet altijd een zorgeloze tijd. In het begin van de zwangerschap zal de verloskundige van ons centrum het met jullie hebben over onderzoeken bij jullie kindje.

In Nederland zal er vanaf september 2021 een nieuwe wetenschappelijk onderzoek komen. Bij 13 weken kan er een echo gemaakt worden, die vroegtijdig grote lichamelijke afwijkingen bij jullie kindje kan opsporen. Zwangeren kunnen vanaf dan ervoor kiezen om aan dit onderzoek mee te doen. In het Verloskundig Centrum Zutphen willen wij graag die mogelijkheid aanbieden. Wij, als centrum, gaan deze onderzoeken verrichten voor alle zwangeren uit Zutphen en omgeving.

In dit wetenschappelijk onderzoek wordt ook meegenomen of deze echo een positieve bijdrage levert aan het beleven van de zwangerschap. Neemt deze echo ook daadwerkelijk zorgen weg? Het team van Verloskundig Centrum Zutphen draagt graag haar steentje bij aan goede geboortezorg en wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een goede samenwerking met overkoepelende organen in de geboortezorg vinden wij dan ook heel belangrijk!

Judith Leysterstraat 2 Zutphen | 0575-516830 info@verloskundigcentrumzutphen.nl www.verloskundigcentrumzutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).