Adverteren werkt!

column

Frequentieverhoging

Frequentieverhoging

01-07-2021

Eén van de vorige keren schreef ik: “Het antwoord op alles: verhoog je frequentie!” De week daarna kreeg ik een opmerkelijk boek in handen, waarin dit letterlijk zo stond. Synchroniciteit, noemen we dat: het gonst op dit moment overal in de wereld over het verhogen van je frequentie. De tips die in dit boek stonden lijken ook nog eens sterk op de tips die ik hier zelf over geef.

Een paar daarvan noem ik hier: Neem verantwoordelijkheid voor jezelf en je lot. Ontdek je ware potentieel en verwezenlijk dat. Sta met humor en lichtheid in het leven. Vergeef jezelf en anderen. Denk positief en wens positieve dingen. Ga liefdevol om met dieren, planten, stenen en met alles wat wordt gecreëerd. Beoefen meditatie en mindfulness. Ga bewust en gezond met je lichaam om. Onderhoud contact met gelijkgestemden.

Dit is slechts een kleine greep uit het tweede boek van Christina von Dreien. Een meisje van amper 20, dat een bijzondere boodschap heeft voor de wereld. Een aanrader om alle vier de boeken te lezen! Wil je hierover een gesprek met mij? Mail me dan op t.veenstra@kernkracht10.nl.

Spankerenseweg 16 Leuvenheim Kernkracht 10: 06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).