Adverteren werkt!

column

Kennismaking mindfulness

Kennismaking mindfulness

01-07-2021

Ben je nieuwsgierig naar mindfulness en wil je het eens uitproberen? Doe dan mee aan de minicursus ‘Kennismaking met mindfulness’, welke bestaat uit 3 online sessies van 90 minuten.

Voor meer informatie kun je bellen of mailen. 06-19354689 | info@mindfulnesspraktijk-zutphen.nl

Dit drieluik draait om de basisbeoefening van mindfulness en is gericht op het ontwikkelen van opmerkzaamheid met vriendelijke aandacht, zonder oordelen. Er wordt vooral geoefend met aandacht voor lichaam en adem. Uit het hoofd, in het lijf! Dit brengt meer rust en kalmte.

Sessie 1

Je leert om de afgedwaalde aandacht keer op keer terug te brengen naar het huidige moment en het aandachtsveld van de oefening. ‘Ieder moment is een nieuw moment’.

Sessie 2

Je leert om te gaan met uitdagingen zoals onrust, weerstand en slaperigheid.

We staan stil bij de basishouding van mindfulness: vriendelijke aandacht voor jezelf en de ervaringen die zich voordoen.

Sessie 3

In deze sessie staan we stil bij dat wat spanning brengt in ons leven en leer je hoe je mindfulness kunt toepassen in het omgaan met stressvolle gebeurtenissen. Het resultaat is dat je beter je rust kunt bewaren in plaats van moeilijkheden uit de weg te gaan of je mee te laten slepen.

In 2017 ben ik gestart met de MindfulnessPraktijk Zutphen. Sinds 2009 geef ik mindfulnesstrainingen, zowel in groepsverband als individueel.

Mijn werkervaring ligt in de Jeugdhulpverlening en in de GGZ en heeft altijd in het teken gestaan van werken met gezinnen en families. De combinatie van relaties en mindfulness vind je ook terug in mijn praktijk. Op beide gebieden ben ik gekwalificeerd en ervaren. Ik ben oprecht geïnteresseerd, enthousiast, betrokken en ook nuchter en praktisch.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Mindfulnesspraktijk Zutphen www.mindfulnesspraktijk-zutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).