Adverteren werkt!

column

Je hart volgen

Je hart volgen

01-08-2021

Om je hart te volgen maak je keuzes! Soms weet je al enige tijd dat de dingen die je doet niet langer kloppen met wie je bent en wat je graag wilt. Er zit weerstand op. Daar waar je eerst nog heel blij werd, ervaar je nu geen vreugde meer.

De oorzaken hiervan zoek je in eerste instantie vaak buiten jezelf.

De coronacrises bijvoorbeeld is een veel gebruikte oorzaak voor het verklaren van weerstand. Dit is een natuurlijk proces en gebeurt bij velen op deze manier.

Als je echter iets verder kijkt bij en in jezelf ligt er vaak een andere oorzaak onder. Meestal het niet volgen van je hart. De emoties die hierbij horen heb je eerst weggeredeneerd. Naarmate je je meer bewust wordt lukt dat echter niet meer! Negatieve emoties zijn altijd DE GRAADMETER van je hart en vragen om onmiddellijke actie.

Het is echt de bedoeling om altijd jouw weg van de minste weerstand hierin te volgen, tegen alle geldende overtuigingen in. Het vraagt moed en lef en een spiegel die je laat zien wat er echt gebeurt met je hart.

Spiegel nodig? Neem gerust contact op om eens in je eigen spiegel te kijken en jouw onbewuste overtuigingen helder te krijgen zodat jij keuzes kunt maken die passen bij jouw hart! Liefs Athilde

Athilde Whyte van Flow helpt je om jouw leven echt ‘inhoud’ te geven. Je staat op een kruispunt in je leven en wilt nu de juiste afslag nemen. Als goudeerlijke spiegel laat zij als mentor al jouw talenten en potentie tot volle transformatie komen.

Spankerenseweg 16 Leuvenheim 06-53170345 www.flow-denken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).