Adverteren werkt!

column

Laat jezelf leven,  laat jezelf voelen!

Laat jezelf leven, laat jezelf voelen!

01-09-2021

‘’It is not about managing your emotions, It is about managing your reaction to your emotions’’ Yung Pueblo

Afgelopen juli volgde ik mijn eerste Wim Hof ijsbadworkshop, waarin de kracht van adem en mindset mij nog eens duidelijk werden gemaakt: onze lichamen werken perfect, wij zijn perfecte wezens, met oneindige vermogens! Als we ervoor kiezen om ons positief tot onszelf te verhouden. We leven vandaag de dag in stress, omdat we ervoor kiezen ons niet te verhouden tot onze gedachten en emoties.

We leven uit verbinding van onszelf en zijn onze potentie constant aan het onderdrukken. We leven de-pressed in plaats van ex-pressed.

Het leren omgaan met onze emoties en stress is vaak lastig omdat we geneigd zijn deze te onderdrukken. Het gaat erom dat we ze leren aan kijken, leren voelen en bovenal het vertrouwen hebben dat we het aan kunnen. Leren dat de adem ons anker is die ons overal doorheen helpt.

Wist je dat we emoties maar zeven seconden voelen? Wat zou er gebeuren als we dat gewoon zo zouden voelen, alleen die zeven seconden en ervoor te kiezen het weer voorbij te laten gaan? Mijn idee: je voelt dan in ieder geval dat je leeft! Je bent bezig met expressie in plaats van met depressie. Je laat jezelf leven door jezelf (te laten) voelen! Ik leer je op een nieuwe manier je gezondheid aan te boren door weer vrijer te ademen, vrij stem te geven en vrij te bewegen. Het leven is te mooi en te goed om jezelf te onderdrukken, jouw unieke voetafdruk en stem hebben impact op de wereld. Dus voel wat je te veranderen hebt en laat jezelf horen!

Lise Robberegt werkt sinds 2015 als therapeut heeft in haar vak een eigen zienswijze ontwikkeld. Met logopedie als basis richt ze zich op de rol van stem- en ademcoach en behandelt vanuit haar praktijk GewoonLise mensen van alle leeftijden die last hebben van stem-, spraak, adem- en/of keelklachten. Ze kijkt daarbij verder dan alleen de technische aspecten van het stemgebruik.

Volg GewoonLise tevens op Instagram/Facebook en YouTube!

Rozengracht 22, Zutphen | 06-15000880 gewoonlise@outlook.com | www.gewoonlise.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).