Adverteren werkt!

bruisende zaken

Programma Festival Oeverloos 17 t/m 19 september

Programma Festival Oeverloos 17 t/m 19 september

01-09-2021

Voorstellingen, tijden en route bekend! Festival Oeverloos Zutphen 17, 18 en 19 september bij Het Koelhuis, de Noorderhaven, de Hoven & de uiterwaarden Je kunt vanaf nu je route samenstellen, want het programmaboekje van Festival Oeverloos is er! Kies uit mooie theater-, circus-, muziek- en dansvoorstellingen in de prachtige omgeving van Zutphen en het IJssellandschap. Het festival is op 17, 18 en 19 september en geschikt voor alle leeftijden.

Festivalroute: programmaboekje

Festival Oeverloos is een kleinschalig (buiten)theaterfestival in Zutphen. Het programma is verdeeld in een festivalroute en een avondprogramma. De festivalroute voert je langs plekken in de Hoven, de Noorderhaven en de mooie uiterwaarden van de IJssel. De voorstellingen liggen een paar honderd meter uit elkaar. Ze zijn zaterdag en zondag op hetzelfde tijdstip te zien. Avondprogramma is bij Het Koelhuis. Het programmaboekje met blokkenschema vind je op festival-oeverloos.nl.

 

De voorstellingen

Compagnie Mobil is een hartverwarmende voorstelling over een onhandige bestuurder die een vrouw aan de haak wil slaan maar op een hilarische en spectaculaire manier zijn eigen ondergang tegemoet lijkt te gaan. Knot on Hands zoekt in ‘Brace for Impact’ naar de grenzen van evenwicht. Het is een acrobatisch hoogstandje. Arch8 danst door de straten van je eigen stad en neemt je mee in een absurdistische performance. Matthias Romir laat met ‘Schwarz’ een ontroerend en grappig verhaal over de liefde zien met jongleren, clownerie en maskers. Hirondelles gooide in de editie van 2019 al hoge ogen en ze zijn er weer! De haute-couture kleding vliegt je om de oren in een humoristische voorstelling met luchtacrobatiek en jongleren. Het is maar een greep uit het aanbod. Opnieuw werkt Festival Oeverloos samen met festival ‘Brucca’ in Duitsland. Duitse en Nederlandse zangers voeren bijzondere koormuziek uit en theaterstudenten spelen buitentheater onder leiding van de Britse regisseur Gordon Wilson.

 

Passe-partout en losse tickets

De passe-partouts zijn verkrijgbaar via www.hetkoelhuis.nl. Er zijn ook losse tickets beschikbaar voor voorstellingen, zolang de voorraad strekt.

Wat:                            Festival Oeverloos, avontuurlijke theater-, dans- en muziekvoorstellingen

                                   Bij Festival Oeverloos geldt Testen voor Toegang. Informatie op festival-oeverloos.nl

Waar:                          Centrale festivallocatie: Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1, Zutphen (achter het station en aan de IJssel). 

Toegang:                     Passe-partout alle voorstellingen: volwassenen € 30,00, kinderen tot 12 € 17,50 

Losse tickets € 5:
Alleen te koop op de volgende tijden in Het Koelhuis:


Vrijdag 17 september: 18.00 – 21.00 uur


Zaterdag 18 september: 11.00 – 16.00 uur en 19.00 – 21.00 uur


Zondag 19 september 11.00 – 16.00 uur

Programma:                festival-oeverloos.nl

www.hetkoelhuis.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).