Column

Examenvrees? Faalangst?

Examenvrees? Faalangst?

01-10-2021

Ik ben San ter Huurne, een enthousiaste, energieke, betrokken psychosociaal hulpverlener die het liefst met jou werkt wanneer je bereid bent naar jezelf te kijken en je wilt ontwikkelen om verder te komen. In mij voel ik een energie stromen waardoor ik weet wanneer ik op het goede spoor zit. Jij kunt die energie in jou ook leren herkennen; daar help ik je bij. Vandaar Sanergy.Het schooljaar is begonnen. De eerste maand is voorbij. De druk wordt opgevoerd.

Voor persoonlijke groei en ontwikkeling

De voorbereidende toetsen die meetellen voor het examen dienen zich aan. Vervolgens zijn er, voor je het weet, de examens. Het gewoon naar school gaan en het voelen van druk om te presteren kan veel stress veroorzaken. Zoveel stress dat het je weerhoudt om optimaal te kunnen presteren.

Daarom geef ik zowel een examenvrees- als een faalangstreductietraining. Deze twee trainingen helpen je om de spanning te hanteren en zo goed mogelijk te presteren.

Deze groepstrainingen van 8 bijeenkomsten starten respectievelijk op 3 december en op 21 januari, ze zullen om de week plaatsvinden.

In de periode tussen de bijeenkomsten heb je dan de mogelijkheid om te oefenen. De examenvreesreductietraining eindigt halverwege maart zodat je met vertrouwen aan je examens kan beginnen. De training om de faalangst de baas te worden eindigt een paar weken later.

Kun jij hulp gebruiken bij examenvrees of faalangst? Neem nu contact op 06 111 16 281

Hemonystraat 49, Zutphen 06-11116281 Eigenaar: San ter Huurne www.sanergy.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).