column

Nazomeren….

Nazomeren….

01-10-2021

De meesten van ons hadden vakantie, waarbij we ondanks het wisselende weer deze zomer naar buiten zijn gegaan. Even lekker wandelen of fietsen. Een gezellige ontmoeting met vrienden op een terrasje. Kinderen speelden buiten op de camping. Jongeren ontmoetten elkaar en ondernamen iets samen. We sliepen wat langer of deden een extra dutje in de stoel. We kwamen letterlijk in beweging of tot rust.

De eerste 5 mensen die zich aanmelden via de website www.bewegendwijzer.nl geven we een gratis les weg

Het gaat vanzelf. Zo laden we ons in de zomer op en vervolgens gaan we weer aan de slag. De scholen zijn weer begonnen. Volwassenen zijn weer aan het werk. We pakken onze wekelijkse hobby’s en sporten weer op.

Inmiddels worden de dagen korter en het wordt een uitdaging om het komende halfjaar onze opgedane energie vast te houden en goed te (blijven) verdelen. Wij, van Bewegendwijzer, hebben na de zomervakantie ook weer volop energie! Ideeën bruisen naar boven en ook wij komen in beweging. Samen bewegen is leuker dan alleen. Daarom hebben we de volgende actie bedacht: In oktober geven wij, van Bewegendwijzer, de eerste 5 mensen die zich via de website aanmelden een gratis les weg. U kunt zich opgeven voor een les:
- Staan
- Zitten
- Slapen
- Gezonde Lifestyle
- Adem – en ontspanning
- Kind: Observatie schrijven

Zien we u terug in de praktijk? Oktobergroet van Mijke Mommers en Lia Weijts.

Rozengracht 22, Zutphen | 0575 - 514663 | info@bewegendwijzer.nl | www.bewegendwijzer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).