column

Veel last van stress?

Veel last van stress?

01-10-2021

Athilde Whyte van Flow helpt je om jouw leven echt ‘inhoud’ te geven. Je staat op een kruispunt in je leven en wilt nu de juiste afslag nemen. Als goudeerlijke spiegel laat zij als mentor al jouw talenten en potentie tot volle transformatie komen. Heb jij een slechte werk-privé balans, en weet je niet meer wat echt belangrijk voor je is? In vijf weken heb jij weer de regie teruggevonden in je leven. Da’s nogal een belofte, hè? Toch is het zo. Mits je natuurlijk jezelf ook wilt ontwikkelen. Ik ben de stok achter de deur, zodat je niet in oude patronen terugvalt.

Wat krijg je in deze online experience?

• Snel helder wat écht belangrijk voor je is, zonder rompslomp onderweg • Meteen duidelijk waar je energie van krijgt én energie op verliest • De beste werk-privé balans, makkelijker keuzes maken • Direct toepasbare tips om af te rekenen met bedreigingen zoals geldtekort, tijdtekort of de mening van anderen • Minder stress door het creëren van meer focus • De zekerheid dat je de lessen en inspiratie in je dagelijks leven direct kunt toepassen: wat je ook doet en wat ook maar jouw startpunt is.

Wat kost de experience?

Voor één cappuccino per dag ga jij wel alles uit de kan halen en het leven volledig benutten. Speciaal voor de lezers van BRUIST: Je krijgt de internationale bestseller “The Why Café”, van John Strelecky t.w.v.

€ 15,-- er gratis bij. De prijs is niet € 199,97, maar tijdelijk voor slechts € 99,97. Aanmelden kan via: https://flow-denken.nl/programma/experience-online-training/

Spiegel nodig? Neem gerust contact op om eens in je eigen spiegel te kijken en jouw onbewuste overtuigingen helder te krijgen zodat jij keuzes kunt maken die passen bij jouw hart!

Spankerenseweg 16 Leuvenheim 06-53170345 www.flow-denken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).