column

Jouw waarheid en stem

Jouw waarheid en stem

01-11-2021

Het vinden van onze waarheid in een tijdperk waar internet & honderden andere soorten media ons voorzien van informatie wordt een steeds grotere opgave. Wat is waar en wat niet? Welke bronnen zijn gebruikt? Etcetera, etcetera.

Alle waarheden die om ons heen verkondigd worden, kunnen ons de stem doen verliezen en doen twijfelen aan onszelf en de wereld.

Al die verwachtingen van buitenaf hebben ons vaak op jonge leeftijd al het contact met ons lijf en gevoel doen verliezen. Hierdoor zijn we heel goed in het doen wat onze omgeving van ons vraagt, maar verblijven we in een overlevingsmodus. Dat maakt dat het volgen van ons eigen hart, gevoel en behoeftes steeds lastiger wordt en verliezen we het vertrouwen op ons lijf/gevoel. Met alle mogelijke geestelijke én lichamelijke gevolgen van dien.

Het is mijn missie om jouw eigen waarheid en stem weer boven tafel te krijgen en je te helpen jouw hart weer te gaan volgen.

Graag breng ik je weer in contact met jouw potentiële levensenergie en levenskracht, zodat jij weer kan gaan doen wat goed voelt voor jezelf, ongeacht de hoeveelheid informatie, meningen en stemmen om je heen.

Ik gun het iedereen namelijk ontzettend om zijn eigen pad weer te gaan volgen en geluk te voelen! Door middel van adem, stem en lichaam coach ik je naar jouw waarheid.

Zodat je weer kan gaan leven vanuit je hart, authentiek kan zijn en jouw waarheid gaan spreken!

Lise Robberegt werkt sinds 2015 als therapeut heeft in haar vak een eigen zienswijze ontwikkeld. Met logopedie als basis richt ze zich op de rol van stem- en ademcoach en behandelt vanuit haar praktijk GewoonLise mensen van alle leeftijden die last hebben van stem-, spraak, adem- en/of keelklachten. Ze kijkt daarbij verder dan alleen de technische aspecten van het stemgebruik.

Volg GewoonLise tevens op Instagram/Facebook en YouTube!

Rozengracht 22, Zutphen | 06-15000880 gewoonlise@outlook.com | www.gewoonlise.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).