BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

column

Bijna vergeten...

Bijna vergeten...

01-11-2021

Er gebeurt een heleboel bij mij momenteel. Op het moment dat deze Bruist uitkomt, en dat is al over 3 à 4 weken, dan ben ik verhuisd en dat weet ik pas sinds vandaag. Dat betekent: lijstjes maken, dingen regelen, dozen inpakken, afscheid nemen… Geen wonder dat ik deze column bijna vergeten was.

Het is heel jammer dat ik niet meer op de prachtige plek De Wildbaan kan wonen en werken. Hier wordt een plek gemaakt voor ouderen die niet meer in hun eigen huis kunnen wonen. En daarom moesten wij iets anders zoeken, terwijl het in deze tijd schier onmogelijk lijkt om een andere woon-werk-plek te vinden. Ik was er dan ook best wel terneergeslagen van de afgelopen tijd.

Maar wat is nou het leuke aan deze verhuizing? Dat ik alles wat ik altijd zeg en wat ik ook in deze column altijd uitgedragen heb nu op mijzelf moest gaan toepassen: loslaten, vertrouwen, mijn frequentie verhogen, het spel spelen om te winnen, voortdurend blijven doen wat ik leuk vind, rust vinden in natuur en meditatie, mijn intuïtie volgen, en vooral: mijn kracht pakken in deze situatie. En vandaag gebeurde het dus: ik kreeg een ingeving en die leidde binnen één uur tot een huis. Alles is perfect. Hoe leuk kan het zijn? En reken maar dat ik dankbaar ben!

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Wil je een gesprek met mij over vol vertrouwen in het leven staan? Mail me dan op: t.veenstra@kernkracht10.nl of bel 06-53579131

06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP