BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

column

Voorkeuren,  afkeuren

Voorkeuren, afkeuren

01-12-2021

We worden heen en weer geslingerd door onze gevoelens. Als we ons laten leiden door de voorkeur wat we lekker of fijn vinden, verliezen we het contact met keuzen die we belangrijk vinden zoals afvallen, sporten of mediteren - omdat het goed voor ons is.

Als we ons blijven richten op onze echte doelen die samenhangen met onze diepere behoeften dan gaan we meer voelen

Als we ons blijven richten op onze echte doelen die samenhangen met onze diepere behoeften dan gaan we meer voelen
- zowel zachte gevoelens als moeilijke. Zo ontstaat verdieping. Het leven wordt kleurrijker.

Maar die doelen, die eigenlijk best belangrijk voor ons zijn kunnen verharden, streng worden, vol met veroordeling als je ervan afwijkt. Je gaat dingen doen omdat het moet. Dan wordt het anders. Dan ben je de verbinding verloren met wat je eerder echt belangrijk vond.

Hoe doe je dat iedere dag opnieuw, je fris en open verbinden met wat je werkelijk wilt. Oefenen in zachte discipline, door een ‘practice’ waarbij je je echt verbindt met je doelen en je voornemens. Door het onaangename toe te laten met vriendelijkheid en geduld. Je boosheid en frustratie open tegemoet treden. Álles van jezelf vriendelijk uitnodigen, steeds opnieuw – kom maar, kom maar.

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie & coaching

Hoe doe je dat iedere dag opnieuw, je fris en open verbinden met wat je werkelijk wilt.

Harberthof 2 Winterswijk-Meddo 06-51419097 info@praktijkvinke.nl www.praktijkvinke.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP