BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

column

Minder stress door aandacht

Minder stress door aandacht

01-01-2022

Het aanbod van de Mindfulnesspraktijk Zutphen in 2022

Momenteel is het alleen mogelijk een individuele training te volgen. - Individuele mindfulnesstraining - Mindfulnesscoaching - Mindfulness voor jongeren vanaf 12 jaar - Relatiecoaching, voor partnerrelaties of relaties binnen gezin en familie - Compassietraining - Mindfulness workshop voor organisaties en bedrijven Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

De Mindfulnesspraktijk Zutphen wenst u een gezond en ontspannen 2022!

In 2017 ben ik gestart met de MindfulnessPraktijk Zutphen. Sinds 2009 geef ik mindfulnesstrainingen, zowel in groepsverband als individueel.

Mijn werkervaring ligt in de Jeugdhulpverlening en in de GGZ en heeft altijd in het teken gestaan van werken met gezinnen en families. De combinatie van relaties en mindfulness vind je ook terug in mijn praktijk. Op beide gebieden ben ik gekwalificeerd en ervaren. Ik ben oprecht geïnteresseerd, enthousiast, betrokken en ook nuchter en praktisch.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

www.mindfulnesspraktijk-zutphen.nl

Voor meer informatie kun je bellen of mailen . 06-19354689 | info@mindfulnesspraktijk-zutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP