column

Na elke storm  volgt stilte.

Na elke storm volgt stilte.

01-01-2022

In de vorige twee nummers schreef ik over mijn plotselinge verhuizing: plannen, inpakken, voortdurend in de doe-stand staan en dan aankomen in het nieuwe huis en landen! Storm en stilte. Opeens zat ik in mijn huis en was het voorbij…. leek het. Maar wat was het moeilijk om mijn hoofd tot rust te brengen en daadwerkelijk ‘aan te komen in het nu’!

Meer weten over hoe jij je zaken op orde kunt krijgen?

In die hectische tijd las ik ergens: na elke storm volgt stilte. En dat geldt voor alles in het leven. De stroomversnelling eindigt altijd in stilstaand water, de hectiek eindigt in rust, de drukke decembermaand gaat over in januari, en zelfs de corona-storm zal overgaan.

Laat jij jezelf gek maken door de storm, of durf je, zelfs midden in de gekheid van alles wat er gebeurt, te zeggen: oké, nu is het (weer) tijd voor bezinning, nu maak ik pas op de plaats, nu neem ik tijd voor een goed boek bij de haard, voor een wandeling in het bos, voor een lekker muziekje? Om zo de stormen te doorstaan die altijd wel zullen blijven woeden. Of denk je dat je geen tijd hebt voor rust in je leven?

Kom dan eens bij mij langs voor een rustig gesprek.

Mail of bel mij: t.veenstra@kernkracht10.nl, 06-53579131.

Mail of bel mij: t.veenstra@kernkracht10.nl, 06-53579131.

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).