column

Geluk als het nieuwe normaal

Geluk als het nieuwe normaal

01-01-2022

Het begint al ’s ochtends bij het wakker worden Wat voel ik, Wat ervaar ik in mijn lichaam Kan ik de zachtheid ervaren, de vriendelijke openheid van de ademhaling die me ieder moment meer in contact brengt met mij

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie & coaching

Mijn voeten op de grond, de eerste passen, het water van de douche Alsof het de eerste keer is, Kan ik de dag begroeten met openheid en nieuwsgierigheid Wat zal het brengen Vol vertrouwen het nieuwe jaar in Hoeveel tinten grijs kun jij ontdekken in januari?

Ik wens je een prachtig mooi nieuw jaar met veel geluk gezondheid en voorspoed.

Carin

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie & coaching Harberthof 2 Winterswijk-Meddo 06-51419097 info@praktijkvinke.nl www.praktijkvinke.nl

Harberthof 2 Winterswijk-Meddo 06-51419097 info@praktijkvinke.nl www.praktijkvinke.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).