BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

Column

Persoonlijke begeleiding waarbij therapie in praktijk wordt uitgevoerd

Persoonlijke begeleiding waarbij therapie in praktijk wordt uitgevoerd

01-04-2022

Wanneer je als jongvolwassene of adolescent steeds tegen dezelfde zaken aanloopt en je het lastig vindt om daarmee om te gaan maar je wilt dat wel, dan kan ik in overleg één keer per week een dagdeel bij jou thuis langskomen om de dagelijkse gang van zaken te begeleiden. Hierin kijken we dan samen naar moeilijke emotionele zaken en hoe jij daar mee om kunt of wilt gaan.

Voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Deze vorm van therapeutische begeleiding is een langdurige vorm van ondersteuning en is inzetbaar als je aan ASS-gerelateerde klachten hebt of door andere stoornissen niet zo functioneert als je zou willen. Belangrijk is dat je zelf dan ook een arts of specialist bezoekt die de medische zaken behandelt of bekijkt.

“De begeleiding is niet in een cijfer uit te drukken. Ik kan door de gesprekken die we voeren en de hulp die geeft zelfstandig wonen. Dank daarvoor!”
- A.H.

Ik ben San ter Huurne, een enthousiaste, energieke, betrokken psychosociaal hulpverlener die het liefst met jou werkt wanneer je bereid bent naar jezelf te kijken en je wilt ontwikkelen om verder te komen. In mij voel ik een energie stromen waardoor ik weet wanneer ik op het goede spoor zit. Jij kunt die energie in jou ook leren herkennen; daar help ik je bij.

Vandaar Sanergy.

Hemonystraat 49, Zutphen 06-11116281 Eigenaar: San ter Huurne www.sanergy.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP