Opvallen? Adverteer in Bruist

BRUISENDE COLUMN

Yentl en de Boer:  'Het is weer net zo leuk als de  aller-allereerste keer'

Yentl en de Boer: 'Het is weer net zo leuk als de aller-allereerste keer'

30-11--0001

Na twee jaar met afgelaste voorstellingen en spelen op anderhalve meter kan Yentl en de Boer (Yentl Schieman en Christine de Boer) nu weer voor volle zalen optreden met de voorstelling De Kampvuursessies. En daar zijn ze maar wat blij mee!

Christine: “Het is weer net zo leuk als toen we voor het allereerst gingen optreden. We genieten er echt intens van, ook omdat het publiek er meer dan ooit van geniet. Mensen zijn zo blij dat het weer kan en je voelt die collectieve energie.” Yentl voegt toe dat het ook prettig is om weer vaker te kunnen optreden.“Je voelt dat je weer heel snel groeit en steeds beter wordt. Het is fijn om jezelf weer te kunnen ontwikkelen in je vak.”

Als vanouds

Na een lange periode zonder normale optredens kwam het muzikale duo toch weer snel in het ritme. “Het was al snel weer als vanouds. Alleen mijn stem moest wel even wennen aan het vele zingen”, aldus Yentl. Christine was bijna vergeten hoe spannend het soms is om op te treden.“Je voelt dat je energie echt weer opbouwt naar de avond toe en dat je lijf automatisch in de speelstand gaat. Daar horen ook een beetje zenuwen bij.”

Een nieuwe show

Voorlopig is het duo nog te zien met De Kampvuursessies, maar ondertussen zijn de dames ook al aan het nadenken over een nieuwe show. “We genieten echt ontzettend van het spelen van deze voorstelling, maar we hebben ook heel veel zin om in de zomer weer nieuwe liedjes te schrijven”, vertelt Yentl. Wat ze precies van plan zijn, blijft nog even een verrassing… De Kampvuursessies is nog tot begin juli te bezoeken in de theaters. Bekijk de speellijst op Theater.nl.

Maak kans op voorstellingstickets en twee weken gratis streaming. Ga naar theater.nl/bruist

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).