Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Sturen op mentale kracht

Sturen op mentale kracht

01-06-2022

“Doe wat echt bij je past en houd dat ook echt zelf vast”, dat is een uitspraak die Marjolijn Donkers, eigenaar van Fylgja-Advies, aan iedereen mee wil geven. “En neem daarin ook zelf je verantwoordelijkheid in plaats van je te laten leiden door je eigen vastgeroeste overtuigingen en de mening van de mensen om je heen.” Als dat voor jou makkelijker klinkt dan gedaan, dan kan de begeleiding en de leergang van Fylgja-Advies je daarbij helpen. “Je vergroot je inzicht en vaardigheid om echt zelf sturing te geven aan je werk en privéleven.”

“Mijn missie is om iedereen volledig eigenaar te laten zijn van zijn eigen 24/7, waarbij werk en ambitie een grote plek mogen innemen”, begint Marjolijn haar bevlogen verhaal. “Helemaal nu er echt hard mensen nodig zijn.” Tot haar spijt zijn er echter nog steeds heel wat mensen die, als ze bijvoorbeeld een gezin starten of zich in een stresssituatie bevinden, juist minder gaan werken. Niet omdat ze dat zo graag willen, maar omdat ze denken dat dat zo hoort en ze een schuldgevoel wordt aangepraat, door anderen én door zichzelf. “Dit soort mensen, man en vrouw, help ik te ontdekken hoe ze op een gezonde en leuke wijze van betekenis kunnen blijven op hun werk, terwijl ze daarnaast ook hun andere rollen kunnen vervullen. Want je mag er zijn als werkend persoon!”

De leergang Sturen op mentale kracht

Het vergroten van je inzicht en vaardigheid op dit vlak doet Fylgja-Advies in de vorm van één-op-één-begeleiding. Daarnaast start in september ook een leergang voor leidinggevenden. “Ik wil niet alleen individuen in laten zien dat ze eigenaar kunnen zijn van hun eigen agenda zonder anderen tekort te doen. Ik wil ook leidinggevenden inzicht bieden in hoe het werkt in hun team. Hoe ze ervoor kunnen zorgen dat iedereen ook in zijn werkrol gelukkig is en hoe zij hun team juist op dit vlak kunnen inspireren. Als zij begrijpen dat ze hun medewerkers kunnen leren om gelukkiger te zijn in hun werk door zelf de regie te nemen over hun agenda en hun leven, heeft iedereen daar uiteindelijk alleen maar baat bij.”

Fylgja-Advies | Zaadmarkt 84A, Zutphen | 06-23322912 | Eigenaar: Marjolijn Donkers | info@fylgja-advies.nl | www.fylgja-advies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).