Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Loslaten

Loslaten

01-06-2022

Met dit allerlaatste stukje sluit ik mijn column voor Zutphen Bruist na drie jaar af. Over loslaten schreef ik al eerder. Alles in het leven moeten we vroeg of laat loslaten, en het belangrijkste is dat we moeten leren om verwachtingen los te laten. Verwachtingen dat het leven er zo uit zal zien als wij willen, dat andere mensen zich gedragen zoals wij dat zouden willen, dat we na 40 jaar nog steeds bij dezelfde werkgever zitten en op ons 65e in gezondheid kunnen genieten van ons pensioen.

Ik ben nu 65 en mijn werk als coach is niet meer wat het was toen ik begon. Sommige verwachtingen zijn wel uitgekomen, andere niet. Door externe oorzaken ben ik wat mijn praktijk betreft ongeveer alles kwijtgeraakt. Maar na ieder afscheid komt er een nieuw begin. Mijn nieuwe begin heet Bewust Achterhoek, een platform van bewuste ondernemers in de Achterhoek, waarvan ik sinds kort de coördinator ben. Het wordt niet genieten van een welverdiend pensioen, maar van een heel nieuw avontuur! Dag lezers, dank dat jullie me gevolgd hebben.

Wil je meer weten over Bewust Achterhoek? Kijk dan op www.bewustachterhoek.nl.

Je kunt ook meedoen aan onze Midzomerwandeling op 18 juni.

Opgave kan via www.bewustachterhoek.nl/agenda.

Graag tot ziens!

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).